Dziewiętnasty owoc - Acai
Koronnym klejnotem mieszanki Monavie jest jagoda Açai (Euterpe olereacea), niedawno odkryty owoc drzew palmowych rosnących w jednym miejscu na świecie - w głębi tropikalnego lasu amazońskiego w Brazylii.
Badania wykazują, że Açai zawiera 33 razy więcej przeciwutleniaczy (antyoksydantów) niż czerwone winogrona, ponad 20 razy więcej niż leśne jagody.
Jagoda Açai w mieszance owocowej Mona Vie zawiera najwyższy zarejestrowany wskaźnik antyoksydacyjny ORAC o wartości 1027 na każdy gram owocu (nie na 100 gram owocu). Wynik został potwierdzony przez Laboratoria Brunswick, znane jako najlepsze w branży labolatoria badające i oceniające wartość antyoksydantów.
Jak wybrać wymarzoną suknię ślubną?
-
*Najlepiej zacznijcie od pytania, jaki charakter sukni Was interesuje, bo
suknia ślubna powinna podkreślać nie tylko atuty urody i figury, lecz także
osobo...
10 lat temu
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz